Större sällskap

ÄR NI EN MINDRE GRUPP MELLAN 15-50 GÄSTER, DÅ HJÄLPER VI GÄRNA TILL

Ni förbokar vilka rätter från menyn ”större sällskap” som er grupp önskar äta. Din grupp väljer samma meny hela sällskapet och vi anpassar oss efter allergener, vegetarianer etc. Ni sitter i en del av matsalen tillsammans med med våra andra trevliga gäster.

När ni kommer till oss kan ni ta en drink eller ett glas cava i baren och därefter är borden uppdukade för middag. Vill ni stanna efter 22.00 och hänga i baren och ha en DJ kan ni abonnera mellan 22.00-01.00

Maila eller ring Bokningschef/Hovmästare Robin Hernström robin@restaurangartilleriet.se alternativt 08-664 34 30

VILL NI HA EXKLUSIVITET OCH HA RESTAURANGEN FÖR ER SJÄLVA? DET GÅR ALLDELES UTMÄRKT ATT ABONNERA ARTILLERIET

Ni hyr helt enkelt restaurangen, inklusive personal och tillsammans med oss fyller vi kvällen med gott innehåll.

Istället för att tillhandahålla en traditionell festvåning erbjuder vi er en möjlighet att få tillgång till våra nyrenoverade och fräscha lokaler, så som de ser ut, i sin helhet.

Glöm det konventionella och lite stela tänket med vita dukar och stram personal, som lite heligt mässar fram en oändlig presentation av menyn.

Överväg istället vårt trevliga helhetskoncept och koppla av med mat på hög gastronomisk nivå i en modern och avslappnad miljö.

Eftersom det inte finns två fester som är exakt likadana så planerar ni upplägget för varje arrangemang tillsammans med vår Bokningschef/Hovmästare Robin Hernström

robin@restaurangartilleriet.se alternativt 08-664 34 30

FAKTA

  • Afterwork och sittande middag 50-120 gäster
  • Stående mingel upp till 220 gäster
  • DJ finns som tillägg

MENYER